Prvi. Ker prvega ne pozabiš nikoli.

Pravkar se v ozadju predvaja kultni "Patience" od Guns 'n' Roses. Kolikokrat v življenju sem se poistovetila s tem besedilom. Kolikokrat me je prevzela kurja polt in suza je kanula. Ampak prav v tem trenutku je tukaj zato, ker je tako prav. Dobre stvari rabijo čas. In danes je Pomlad.

Ideja o spletni strani, sploh pa o pisanju bloga, se je razvijala in rastla in mutirala in spet malo rastla....kar nekaj let. Seveda več kot preveč zato-jev, da je do realizacije prišlo dokaj pozno, ampak ne prepozno. Rokave sem zavihala do majice brez naramnic in se lotila zadeve. Poco a poco pa vendar; prišla sem do trenutka, ko pišem svojo prvo objavo. Kar posledično pomeni, da je postavljena tudi spletna stran, ki predstavlja ali povzema vse, kar mi vsak dan predstavlja nov, najtežji izziv in sploh največje veselje v življenju; delo doma z domačimi. V naravi.

Priprava nove celostne podobe, spletne strani, nove embalaže in sploh nove linije naših izdelkov je plod trdega dela preteklega leta. Kar delaš, delaj s srcem. In smo. Zahvalila bi se prav vsakemu posebej, ki so nam pri tem pomagali. Nekaj jih moram pa vendar izpostaviti:

Hvala Maja Toš za vse koristne nasvete, korekcijo besedil in da si vedno tukaj.

Hvala Griša Grauf za izdelavo logotipa in ostalih kjut ilustracij.

Hvala Saša Žalik za srčno grafično oblikovanje etiket izdelkov.

S prijatelji je vedno lepše in lažje.

V blogu ali zavihku "novičke" bomo, kar se le da ažurno, objavljali novosti iz naše kmetije; kaj pripravljamo, kaj je novega, kaj bo dobrega, koristne nasvete, kulinarične namige, recepte in podobno.

Veseli bomo vseh Vaših predlogov in komentarjev in sploh hvaležni za Vaš čas, ki ga boste namenili obisku naše spletne strani. Vedno pa ste več kot dobrodošli, da nas kontaktirate ali obiščete kar na domu.

Dobrodošli!

Vaša Maja in ostali Kekčevi

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

©2023 by Thyme. Proudly created with Wix.com

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon