top of page

Vrednote

SVOBODA IN DRUŽINA

Kot družina nadaljujemo in krepimo tradicijo naših prednikov ter ohranjamo obliko naravnega kmetovanja, ki vsem našim živalim omogoča prosto gibanje, sonce, svež zrak in svobodo v vseh letnih časih.

KAKOVOST IN STROKOVNOST

Smo ekološka kmetija v pravem pomenu besede in izzive ekološkega kmetovanja in proizvodnje opravljamo z visoko mero odgovornosti in predanosti.

Pri delu, naj gre za kmetovanje ali proizvodnjo mlečnih izdelkov, ne uporabljamo ničesar, kar ni naravno: delamo brez umetnih snovi, barvil ali krmil. Naši pašniki nudijo najboljšo travo in seno, na naših njivah zorijo polnovredna gensko nespremenjena žita  – tako skrbimo za zdravo hrano zdravih živali, ki prav zaradi takšnega načina življenja lahko dajejo le najboljše mleko in meso.

S strokovnim znanjem in bogatimi izkušnjami iz prvovrstnih surovin proizvajamo kakovostno, pristno hrano, čigar okus nas vrne v čas naših babic in dedkov.

KREATIVNOST IN SODELOVANJE

Nove izzive sprejemamo z veliko mero kreativnosti. Pri ustvarjanju prave hrane tradicijo in kvaliteto združujemo z novimi gurmanskimi smernicami in trendi. Hkrati spodbujamo vnemo in znanje mladih z različnih področij (na primer umetnosti in grafičnega oblikovanja), se z njimi povezujemo in jim dajemo možnost razvoja lastne kreativne poti.

Poslanstvo

Skrb za naravno kakovost nas vodi, ko sejemo žito in negujemo pašnike. Z vsem znanjem in ljubeznijo skrbimo za naše živali in jim dajemo prostor pod soncem. Samo tako je lahko tisto, kar ustvarjamo, najboljše za nas in vse druge, ki uživajo v ekoloških pridelkih naše kmetije.

Vizija

Slediti poslanstvu, vrednotam in srcu. Delu se predajamo s polno vnemo in strokovnim znanjem. Poleg kvalitetne hrane, želimo širiti znanje, dragocene izkušnje, omogočati delovna mesta našim potomcem in lokalni skupnosti.  Delati za dobro ljudi in narave. 

bottom of page