Vrednote

SVOBODA IN DRUŽINA

Kot družina nadaljujemo in krepimo tradicijo naših prednikov ter ohranjamo obliko naravnega kmetovanja, ki vsem našim živalim omogoča prosto gibanje, sonce, svež zrak in svobodo v vseh letnih časih.

KAKOVOST IN STROKOVNOST

Smo ekološka kmetija v pravem pomenu besede in izzive ekološkega kmetovanja in proizvodnje opravljamo z visoko mero odgovornosti in predanosti.

Pri delu, naj gre za kmetovanje ali proizvodnjo mlečnih izdelkov, ne uporabljamo ničesar, kar ni naravno: delamo brez umetnih snovi, barvil ali krmil. Naši pašniki nudijo najboljšo travo in seno, na naših njivah zorijo polnovredna gensko nespremenjena žita  – tako skrbimo za zdravo hrano zdravih živali, ki prav zaradi takšnega načina življenja lahko dajejo le najboljše mleko in meso.

S strokovnim znanjem in bogatimi izkušnjami iz prvovrstnih surovin proizvajamo kakovostno, pristno hrano, čigar okus nas vrne v čas naših babic in dedkov.

KREATIVNOST IN SODELOVANJE

Nove izzive sprejemamo z veliko mero kreativnosti. Pri ustvarjanju prave hrane tradicijo in kvaliteto združujemo z novimi gurmanskimi smernicami in trendi. Hkrati spodbujamo vnemo in znanje mladih z različnih področij (na primer umetnosti in grafičnega oblikovanja), se z njimi povezujemo in jim dajemo možnost razvoja lastne kreativne poti.

Poslanstvo

Skrb za naravno kakovost nas vodi, ko sejemo žito in negujemo pašnike. Z vsem znanjem in ljubeznijo skrbimo za naše živali in jim dajemo prostor pod soncem. Samo tako je lahko tisto, kar ustvarjamo, najboljše za nas in vse druge, ki uživajo v ekoloških pridelkih naše kmetije.

Vizija

Slediti poslanstvu, vrednotam in srcu. Delu se predajamo s polno vnemo in strokovnim znanjem. Poleg kvalitetne hrane, želimo širiti znanje, dragocene izkušnje, omogočati delovna mesta našim potomcem in lokalni skupnosti.  Delati za dobro ljudi in narave.